Стоичков за Меси: Ритаме в г*за най-великия в историята!


Стоичков за Меси: Ритаме в г*за най-великия в историята!
Снимка: БГНЕС

3437 0

"Златната топка" на България Христо Стоичков е на мнението, че в момента ръководството на Барселона се подиграва с Лионел Меси. Камата е изключително огорчен от новината, че аржентинската суперзвезда ще напусне "Камп Ноу".

"Днес се подиграваме с една легенда. Ритаме в г*за най-великия в историята на Барса, поругавайки негото име, неговата аура. Всичко това го прави ръководството, използвайки две легенди - единия като треньор - Куман, и другия като играч - Меси", заяви Стоичков пред TUDN.

"Тъжен съм, защото още една легенда си отива през задната врата. Така стана с Кройф, Шустер, Роналдо, Ривалдо, Ромарио, има много футболисти. Това ръководството показа, че е много трудно да се работи с тях. Те смятат, че ние искаме да им вземем местата, а ние просто искаме уважение", добави още той.

"Аз никога не бих се оплакал от нашите фенове, защото няма пари на света, с които да се отплати цялата обич, която съм получил от феновете", коментира Камата. В последните минути се появиха информации в Аржентина, че Меси вече се е договорил с Манчестър Сити (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички