Усик: Украйна е ограда, която задържа невероятен брой канибали


Усик: Украйна е ограда, която задържа невероятен брой канибали
Снимка: Getty Images

2178 0

Световният шампион в тежка категория на WBA, WBO и IBF Олександър Усик говори за войната в неговата родина Украйна. Той нарече противника на страната си - Русия, канибали.

"Струва ми се, че светът се страхува да ни даде подкрепата, от която се нуждаем. Сега Украйна е ограда, която задържа невероятен брой канибали, които искат да превземат половината свят. Украйна е ограда, която задържа Русия. Дайте ни танкове, оръжия и гледайте нашата победа!", каза боксьорът, цитиран от "The Guardian".

Усик показа знаме, което му е било подарено от негов приятел и колега, когато е служил в граничната служба на Украйна. Той го носи винаги в себе си.

"То е подписано от момчетата, които защитават страната ни в Бахмут. Подариха ми го и то винаги е с мен. Дава ми сила. Миналата година в Бахмут са живеели 70 000 души. Сега са ни останали само няколко цивилни.

Няма място, което да не е опръскано с кръв. Няма час, в който да не се чува страшният грохот на артилерията. Въпреки това Бахмут стои", допълва звездата. А ето какви съобщения получава Усик от руснаци в мрежата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички