Юнайтед нае експерти, които да учат звездите как да борят хейта в мрежата


Юнайтед нае експерти, които да учат звездите как да борят хейта в мрежата
Снимка: Getty Images/Guliver

3467 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед продължава да харчи пари, за да угоди или помогне на звездите си, които, в по-голямата си част, не карат най-добрия период в кариерата си. Според ESPN, този път на "Олд Трафорд" са наели специални експерти, които да помогнат на играчите да понесат по-лесно подигрвките към тях в социалните мрежи.

Доста от футболистите на "червените дяволи" са активни в социалните мрежи. Такива са и неиграещият дълго заради контузия Пол Погба и намиращият се в ужасна форма Джеси Лингард. Последният скоро направи година, откакто за последно вкара гол или направи асистенция във Висшата лига. Заради това той често е обект на подигравки в Туитър и Instagram. Погба също е много критикуван, най-вече заради поведението си, но и заради играта си.

В Манчестър Юнайтед са притеснени, че хейтърите и троловете могат да повлияят негативно на психологическото състояние на играчите от първия тим. За да предодвратят това, от клуба са привлякли експерти, които да научат играчите да не реагират болезнено на обидните коментари в интернет. Отделно, в клуба имат служители психолози. А как неотдавна Лингард обясни лошата си форма вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички