Феновете на Юнайтед вече не искат Бруно Фернандеш, а друг португалец


Феновете на Юнайтед вече не искат Бруно Фернандеш, а друг португалец
Снимка: Gulliver/GettyImages

5104 0

Феновете на Манчестър Юнайтед вече започнаха да се шегуват с ръководството на клуба и най-вече с неуспешните опити на управляващия заместник директор Ед Уудуърд да привлече португалския халф Бруно Фернандеш. След като тимът на Фернандеш Спортинг загуби лисабонското дерби срещу Бенфика с 0:2, феновете на „червените дяволи“ пожелаха от клуба да не взима играча на Спортинг, а вместо това да привлече сънародника му от Бенфика Рафа Силва.

Привържениците на Манчестър Юнайтед изгледаха с интерес дербито на Лисабон в петък в желанието си да видят изявите на бъдещото попълнение на тима Бруно Фернандеш. Въпреки доброто представяне на 25-годишния халф в срещата, неговият тим загуби с 0:2, а влезлият като резерва Рафа Силва отбеляза два гола и обра овациите в срещата. Това накара феновете на „червените дяволи“ в социалните мрежи да призоват ръководството да вземе Силва вместо Фернандеш. Разбира се, призивите им бяха по-скоро на хумористична основа.

През този сезон Бруно Фернандеш има 8 гола и 7 асистенции в 16 мача в Примейра лига. Въпреки желанието на феновете на Юнайтед португалецът да заиграе за любимия им тим, почти сигурният трансфер може и да не се осъществи, вижте защо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички