Лингард най-накрая разкри защо този сезон не е същият играч


Лингард най-накрая разкри защо този сезон не е същият играч
Снимка: Getty Images/Guliver

4666 0

Атакуващият полузащитник на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард разказа за проблемите, които го застигнаха в началото на сезона. Англичанинът призна, че майка му Кърсти се е разболяла и той е трябвало да се грижи за 14-годишния си брат Джаспър и 11-годишната си сестра Дейзи. Самият Джеси наскоро стана баща и отглежда дъщеричка.

"Аз не показвах резултати, а треньорът продължи да изисква повече от мен. Затова реших, че е най-добре да си разкрия душата и да му разкажа за проблемите си. Бях депресиран и мрачен, много притеснен. Чувствах, че върху раменете ми пда тежък товар. Изглеждаше като: "Джеси, трябва да се справиш с това", разказа Лингард, цитиран от "Daily Mail".

"Майка ми имаше определени проблеми в продължение на много години, но никога не помоли за помощ. Сега тя се нуждае от помощ. Така, че, аз се погрижих за брат ми и сестра ми. Те са с мен. Трудно е да гледам как моите близки страдат. Трябваше да поема отговорност, да стана зрял и мъдър. Понякога, когато тревогата е твърде силна, не можете да мислите разумно. Сега трябва да вляза във форма, мисля, че мога да го направя", допълни футболистът на "червените дяволи". А какъв бе един от знаците, че с Лингард нещо не е наред - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички