Ужасно: Фен е починал по време на мача на Сакраменто Кингс и Александър Везенков


Ужасно: Фен е починал по време на мача на Сакраменто Кингс и Александър Везенков
Снимка: Getty Images

2272 0

Ужасен инцидент е станал по време на двубоя на Александър Везенков с неговия Сакраменто Кингс срещу Ню Орлиънс на 1/4-финала от новия турнира на НБА. Сърцето на фен на Кингс не е издържало, въпреки че му е било оказана спешна медицинска помощ през първата четвърт от мача.

"По време на първата четвърт на мача се стигна до намесата на спешна медицинска помощ. Тя незабавно реагира и наложи реанимация. За съжаление тези усилия бяха неуспешни и фенът почина. Изказваме най-дълбоките си съболезнования на семейството и близките", написаха от Сакраменто.

От пожарната служба на метрото в Сакраменто казаха, че жертвата е мъж на около 30 години. По-късно "FOX40 News" уточни, че той не е реагирал, когато са пристигнали медиците, а след 20 минути е обявен за мъртъв. Срещата, която бе загубена от Сакраменто, не бе прекъсната или прекратена заради фаталния инцидент. Играчите пък са научили за ужасния случай след края на двубоя.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички