История с щастлив край: Със задружни усилия играч на ЦСКА си върна скъп приятел (СНИМКА)


История с щастлив край: Със задружни усилия играч на ЦСКА си върна скъп приятел (СНИМКА)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

12182 0

Повод за усмивки в редиците на ЦСКА преди предстоящата визита на Славия за Купата на България. "Армейците" гостуват на "белите" в мач от 1/8 финалите на турнира във вторник (05.12) от 17:30 часа.

Ден преди срещата един от футболистите внесе позитивизъм в редиците на 31-кратните шампиони. През последните дни Мено Кох и част от съотборниците му се заеха с трудна задача.

Какво се случи?

Домашният любимец на централния бранител - неговата котка, се изгуби в столицата. Нидерландецът, както и негови колеги на "Армията" упорито използваха социалните мрежи, за да разпространят възможно най-подробна информация за пухкавия приятел на футболиста.

Щастлива развръзка

Дни по-късно той зарадва всички заинтригувани от случката със снимка в своя Инстаграм профил. На нея се вижда как приятелката му прегръща с широка усмивка на лице домашния си любимец. "Той се върна", написа Кох, а по-късно благодари и на всички замесени.

Същевременно именно нидерландецът бива спряган за сигурен напускащ "Армията" през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички