Само на 10 минути от дома на Григор Димитров: Лолита се сети за "много красиво място"


Само на 10 минути от дома на Григор Димитров: Лолита се сети за "много красиво място"
Снимка: Instagram

40719 0

Бившата приятелка на Григор Димитров - Лолита Османова, вече не живее в Монако, поне според спекулации. Именно там пък е домът на 32-годишния българин, който от дълги години живее в Монте Карло. Точно там пък се е запознал и с дъщерята на руския милиардер преди вече доста време.

Двамата имаха връзка, която приключи преди над една година. Не е ясно дали след това са се засичали в Монако, тъй като и двамата пътуват доста - особено родният тенисист.

ОЩЕ: Колосалната сума, която Григор Димитров спечели през 2023-а

Неотдавна пък красивата рускиня разказа накратко за много красиво място, което е на десетина минути с кола от мястото, на което живее Димитров - Монако. Става въпрос за Ривиера Мейбърн, откъдето прикачи и видео.

Григор Димитров

"Само за десет минути шофиране от Монако. Има едно много красиво място Ривиера Мейбърн. Искате ли да отидете? Или може би вече сте били" - написа Лолита към последователите си в социалната мрежа Instagram.

Рускинята е доста активна там, като към тези си думи прикрепи и кадри, които можете да видите по-долу в материала. Неотдавна пък се появиха слухове, че Лолита се е махнала от Монако, за да не засича Григор Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички