Трогателно: Лео Меси сбъдна голямата мечта на сина на свой дългогодишен враг (ВИДЕО)


Трогателно: Лео Меси сбъдна голямата мечта на сина на свой дългогодишен враг (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

18693 0

Синът на бившата звезда на Реал Мадрид - Уесли Снайдер, наскоро получи шанса да се запознае с идола си Лионел Меси и видео от тяхната среща бързо придоби популярност в социалните мрежи.

Трогателният момент

Може да се види колко много се вълнува синът на Снайдер, преди да се срещне с Меси. Лионел Меси също така подари на малчуагана подписана фланелка на Интер Маями,а хлапето носеше тениска на Меси от периода му в ПСЖ.

Припомняме, че Уесли Снайдер защитава дълго време цветовете на Реал Мадрид. Нидерландската легенда има 86 мача за "лос бланкос", като отбелязва 11 гола и прави 12 асистенции. Носейки фланелката на "кралете" той е имал не един или два сблъсъка с Лионел Меси, който през тези години тепърва изгряваше за Барселона.

Снайдер също е играл за клубове като Интер, Аякс и други по време на кариерата си. Той е смятан за един от най-добрите халфове на своето поколение, Снайдер записа 134 мача и за националния отбор на Нидерландия, като отбеляза 31 гола и направи 32 асистенции и в същото време изведе "лалетата" до среброто на Мондиал 2010 в РЮА.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Роналдо сложи край на съперничеството с Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички