Тричленно семейство е загинало в катастрофата, погубила Коби Брайънт


Тричленно семейство е загинало в катастрофата, погубила Коби Брайънт
Снимка: Guliver/GettyImages

3508 0

Семейство от Бостън е сред загиналите в катастрофата с хеликоптер, отнела живота на баскетболната легенда Коби Брайънт и 13-годишната му дъщеря Джиана. Става дума за безйболния треньор Джон Алтобели, съпругата му Кери и дъщеря им Алиса. Алиса е била съотборник на Джиана Брайънт, съобщава bostonglobe.com.

Алтобели е баща на Джей Джей - бивш скаут на бейзболния Ред Сокс, а също така е бил старши треньор на Брюстър Уайткапс в Бейзболната лига на Кейп Код в периода 2012-14 година. Бил е треньор по бейзбол в "Ориндж Коуст Колидж" в продължение на 27 сезона.

Bostonglobe.com съобщава, че смъртта на Джон Алтобели е била потвърдена от президента на Брюстър Уайткапс - Крис Кени. Той определи загиналия като треньор, който винаги е давал най-доброто от себе си за играчите, които тренира. "Очевидно сме шокирани и натъжени от новините. Джон беше наш доверен помощник, който стана наш главен треньор. Семейството му стана част от нашето бейзболно семейство", е заявил Кени в телефонен разговор в неделя вечер. За другата известна жертва, освен Брайънт и дъщеря му, четете в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички