Стоичков почете Коби: Напусна ни най-харизматичният спортист в света (СНИМКА)


Стоичков почете Коби: Напусна ни най-харизматичният спортист в света (СНИМКА)
Снимка: БГНЕС

2189 0

Най-успешният български футболист в историята - Христо Стоичков, е поредният спортист, който реагира на новината за смъртта на Коби Брайънт. Големият баскетболист от близкото минало загина вчера, след като хеликоптерът, в който пътувал за мач, се разби и запали. Стоичков публикува снимка на Брайнт в екипа на Лос Анджелис Лейкърс, към която написа: "Напусна ни най-харизматичният спортист в света. Почивай в мир".

Машината е катастрофирала в Калабасас, Калифорния, а в нея са били както легендарният баскетболист, така и 13-годишната му дъщеря Джиана Мария. Пожарникари и полицаи дадоха своеобразна пресконференция, на която съобщиха, че жертви на катастрофата са цели 9 души, а не 5, както беше съобщено от медиите отвъд Океана непосредствено след катастрофата.

Полицията не разкри идентичността на нито една от жертвите, спазвайки протокола в подобна ситуация. Също така беше съобщено, че огънят се е разраснал много бързо и работата на пожарникари и спешни екипи е била силно затруднена. След катастрофата няма оцелели.

Петкратният шампион на НБА се счита за един от най-великите играчи в историята на баскетбола. Той е и двукратен олимпийски шампион. Звездната 20-годишна кариера на Брайънт премина в Лос Анджелис Лейкърс. Той се оттегли от активна спортна дейност през април 2016 г. Сред постиженията му е и титлата "най-ценен играч в НБА, с която е удостоен през 2008 г. А как реагира на ужасната новина звездата на НБА ЛеБрон Джеймс вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички