Лацио - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме дербито от Серия А?


Лацио - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме дербито от Серия А?
Снимка: Getty Images

1446 0

Новият шампион на Италия може и да е (почти) сигурен, но борбата за топ 4 трудно би била по-ожесточена. А в дербито на 29-ия кръг от Серия А Лацио ще срещне Ювентус не просто в битка за място в Шампионска лига догодина.

Точно в тази среща ще стане ясно дали римските "орли", които се оказаха най-близо до Наполи, имат някакъв шанс да попречат на "партенопеите" да спечелят титлата за 3-ти път в кариерата си. Лацио обаче дори не е сигурен за мястото си в топ 4.

"Орлите" са с 55 точки, следвани от Милан (51 т.), Интер (50 т.), Рома (50 т.), Аталанта (48 т.) и Ювентус (44 т.). Припомняме, че "старата госпожа" дори бе санкционирана с цели 15 точки - с които би заемала втората позиция.

Маурицио Сари няма проблеми с наказани или контузени футболисти - мечтата на всеки треньор. Масимилиано Алегри няма да може да разчита на младия Мохамед Ихатарен, тъй като не е в добра физическа форма за игра. Мойс Кийн пък е с натрупани жълти картони и е наказан. Ще се прецени дали и колко добра идея е Пол Погба да вземе участие в срещата.

Лацио няма победа над този опонент в седем поредни официални срещи. В тях "бианконерите" са спечелили цели пет сблъсъка, а два от мачовете са завършили при равен резултат. В над половината случаи (4 от 7) обаче се е стигало до гол/гол.

Двубоят ще се състои днес (08.04) от 21:45 часа българско време на митичния "Олимпико". Срещата ще бъде излъчена пряко по "Макс спорт 3". Ще можете да следите Лацио - Ювентус НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички