Таблоид твърди: Роналдо е можело да бъде арестуван през 2019-а


Таблоид твърди: Роналдо е можело да бъде арестуван през 2019-а
Снимка: Getty Images

4727 0

Мегазвездата в световния футбол Кристиано Роналдо е можело да бъде арестуван, гръмна английският таблоид "The Sun". ова разгласи Лесли Марк Стовал - адвокатът на Катрин Майорга, която през 2017 г. обяви, че е била изнасилена от португалеца през 2009 година в Лас Вегас.

Според таблоида това е можело да се случи през 2019 г., когато полицията в Лас Вегас е вярвала, че има достатъчно доказателства, за да обвини Роналдо и да го срестува. Заповедта за арест вече е била подписана, но окръжният прокурор Стив Волфсън е отказал да заведе дело. Тези данни се съдържали в стенограмата от съдебното заседание от септември 2021 година, но съдържанието ѝ е било оповестено от Стовал едва тези дни.

Както е известно, случаят стана публично достояние през 2018 г. след публикация в германското списание "Der Spiegel". През 2019 г. делото беше прекратено с мотива, че твърденията на Майорга за претърпяно сексуално насилие не могат да бъдат доказани с течение на времето. Ето част от твърденията на американката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички