Роналдо към "жертвата" си: На 99% съм добро момче, но има още 1%


Роналдо към "жертвата" си: На 99% съм добро момче, но има още 1%
Снимка: Getty Images/Guliver

5276 0

Скандалът с обвинението в изнасилване срещу Кристиано Роналдо придобива нови измерения с всеки изминал ден. Днес португалецът използва профила си във Facebook, за да заяви отново, че е невинен, но американката Катрин Майорга вече хвърли достатъчно дебела сянка върху реномето на доскорошния плейбой.

Ето какви подробности станаха известни на обществото:

34-годишната жена проговаря отново за случая отпреди 9 години в Лас Вегас, тъй като все още страда от посттравматичен стрес и дори се замисля за самоубийство.

В протокола по делото е записано, че Роналдо е изнасилил американката анално в банята на един от скъпите хотели в Лас Вегас в ранните сутрешни часове на 13 юни. Майорга ясно е изразила своето несъгласие с намеренията на футболиста, повтаряйки гръмко няколко пъти: "Не, не, не!

Разкрива се още, че Роналдо е поканил жената и свой приятел в голямата си стая в хотела, за да се насладят на гледката към Лас Вегас. След това ѝ е предложил да се забавляват в джакузито. Американката е отказала да влиза във водата, тъй като не искала да измокри роклята си. Звездата ѝ е предложил чифт къси панталони и тениска и я е изпратил да се преоблече в банята. Там обаче тя не останала за дълго сама. Португалецът влязъл скоро в банята и недвусмислено ѝ намекнал да правят секс.

34-годишната Катрин е отказала и е заявила, че иска да напусне хотела. Роналдо не ѝ позволил и със сила я проснал на леглото. Когато не успял да я убеди да правят секс доброволно, Кристиано не могъл да се спре и я е изнасилил.

Пред Spiegel Майорга разкрива, че след изнасилването Роналдо ѝ е казал: "Аз съм на 99% добро момче. Но има и още 1 %".

В материалите по делото е посочено, че футболната звезда е признал, че двамата са били интимни, но подчертава, че всичко е било по взаимно съгласие. След тази нощ обаче жената е подала оплакване в полицията, посетила е и болница, където са били установени охлузвания в интимните области. Майорга е наела адвокат, с чиято помощ е сключила извънсъдебно споразумение с Роналдо, според което той ще ѝ плати 375 000 долара в замяна на мълчанието ѝ.

Американката заявява, че е приела парите, не защото е алчна, а защото не е искала да се разгласява фактът, че е била изнасилена, а също така се е страхувала да не би футболистът да ѝ отмъсти. Зародилото се в САЩ движение #MeToo обаче я е вдъхновило да разкрие своята история.

В лайв в Instagram Роналдо заяви, че жената търси популярност чрез неговото име, а получените травми ѝ е нанесъл някой друг. Заговори се, че звездата на Ювентус дори е наел частен детектив, който да следи американката и да намери факти в личния ѝ живот, които да я злепоставят. Каква бе първата реакция на нападателя на новината четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички