"Сълзите на Бекс" - Меси разплака с гола си не само Дейвид Бекъм, но и съпругата му (ВИДЕО)


"Сълзите на Бекс" - Меси разплака с гола си не само Дейвид Бекъм, но и съпругата му (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

12665 0

Лионел Меси записа мечтан дебют за Интер Маями, като с негов гол в последната минута се стигна до победа срещу Круз Азул. Успехът за отбора дойде в турнира за Купата на лигите, където Интер е в група с Круз Азул и Атланта Юнайтед.

Много емоции след гола на Меси - дори и за Бекъм

Една от реакциите обаче привлече вниманието и тя бе на Дейвид Бекъм. Бившият английски национал бе изключително емоционален след попадението, като се просълзи. В центъра на вниманието бе и неговата съпруга Виктория Бекъм, която също бе много развълнувана и не успя да скрие радостта си.

Първите два тима продължават към 1/16-финалите в надпреварата. Следващата среща за Интер Маями отново е от това състезание, като приема у дома Атланта.

Така дебютът на Меси в МЛС се очертава да бъде чак на 21-ви август, когато е следващият мач за отбора му в местния шампионат. След около месец Интер Маями посреща у дома Шарлът, а в този сблъсък ще има нужда от още от магията на Лео. А при представянето на Лео Меси отново Бекъм бе "забъркан" в любопитен момент, като за малко не падна, но успя да овладее ситуацията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички