Дейвид Бекъм избегна неудобен момент и падане при представянето на Меси (ВИДЕО)


Дейвид Бекъм избегна неудобен момент и падане при представянето на Меси (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3051 0

Дейвид Бекъм изпадна в много неловка ситуация по време на представянето на Лионел Меси като играч на Интер Маями. Бившият английски национал се подхлъзна и за малко не падна, докато излизаше на специалната сцена, приготвена за събитието.

Със стил Бекъм преодоля и тази ситуация

Меси беше представен на стадион DRV PNK в Маями във Форт Лодърдейл пред много фенове, като събитието бе под въпрос заради дъжда, който се изсипа точно преди това. Именно и това бе причината за подглъзването на Бекъм, който със стил преодоля и тази ситуация.

36-годишният Меси подписа договор за две години и половина с Маями, след като договорът му с Пари Сен Жермен изтече. Това е първият път, когато легендата на Барселона, която спечели Световната купа с Аржентина миналата година, ще играе клубен футбол извън Европа.

Съсобственикът на Маями, Бекъм, играеше на сляпо, за да привлече Меси в Мейджър Лийг Сокър на фона на конкуренцията от клубове от Саудитска Арабия и Барселона. Бекъм също е убедил бившия съотборник на Меси в Барселона Серхио Бускетс да се присъедини към Маями.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички