"Това не е поведение на женен мъж, делото започва...", Поли съсипа Благой Георгиев


"Това не е поведение на женен мъж, делото започва...", Поли съсипа Благой Георгиев
Снимка: Instagram

39282 0

Настоящата голяма любов на бившия футболист Благой Георгиев - Поли, тотално е вдигнала ръце от играча, който в последно време бе ангажиран с едно от нашумелите през последните години предавания в телевизионен ефир.

По този начин през последните месеци екс нападателят е в Доминикана и се предполага, че той още не подозира за намеренията за развод на 27-годишната брюнетка, но тя е категорична в решението си. 

Пред "България Днес" Поли разкрива, че е взела решението си, когато Георгиев е заминал за реалитито и не скрива, че е останала разочарована от поведението му. 

Голямото разочарование на Поли

"Чакам Благо да се върне, за да подпише документите за развод. Всичко е готово, пуснала съм документите за развод в съда. Делото ще е юни месец. Допуснах грешка, че се омъжих за него.

Това не е никакъв пиар, абсолютната истина е! Искам развод от Благо! Просто той не е това, което очаквах. Разочарована съм от неговото поведение, това не е поведение на женен мъж. Аз не гледам "Сървайвър", но мои близки и познати постоянно ми пишат, че е близък с Татяна в шоуто, само я защитавал и тем подобни.

Просто когато останах сама, прецених, че така ще е по-добре и занапред. Явно никога няма да се промени. Очаквам, че няма да е много доволен, когато се прибере и разбере, че искам да се разведа с него, но това е положението.

Реших го наскоро. Раздялата ни е напълно очаквана" , категорична е Полина. 

Следете всичко най-интересно около Благой Георгиев със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички