Полина разказа как Благой Георгиев е приел желанието ѝ за развод и обяви: Подписа!


Полина разказа как Благой Георгиев е приел желанието ѝ за развод и обяви: Подписа!
Снимка: Instagram

51224 0

Все още съпруга на Благой Георгиев по документи, Полина Спасова изясни, че бившият футболист вече е подписал документите за развода им, след като се е върнал от участието си в предаването "Survivor". Брюнетката разясни и с какви чувства плейбоят е приел решението ѝ да се раздели с него.

"Благо подписа документите за развода, когато се върна от "Сървайвър". Беше много изненадан от решението ми, мълчеше. Когато разбра, че искам развод, поговорихме, но решението е взето. Вече съм го обявила и съм си преценила, че не може да сме заедно вече", заяви велинградчанката пред "България Днес".

"Благо, разбира се, беше изключително изненадан, попита ме защо искам развод и други неща по темата, а аз му обясних. Накрая подписа споразумението за развод по взаимно съгласие и мълчеше през цялото време", допълни Полина.

"Не се разбирахме още отпреди да замине за "Сървайвър", никога не бяхме на едно мнение. Благо искаше едно, аз друго. Просто сме много различни и нещата не се получиха.

Когато останах сама, вече ми стана ясно, че ще е по-добре да се разделим. Тогава си дадох ясна представа, че искам развод", разказва още хубавицата с естетични подобрения. По-рано Полина обясни по-подробно защо е решила да се разведе с Благо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички