Благой Георгиев е имал креватна забежка с друга участничка в "Survivor"?


Благой Георгиев е имал креватна забежка с друга участничка в "Survivor"?
Снимка: bTV

45662 0

Двама от участниците в тазгодишното издание на "Survivor" са имали авантюра, твърди вестник "България Днес". Става дума за бившия футболист Благой Георгиев и фолкпевицата Татяна.

Слухове за връзка между двамата се появяват още през 2018 г. По това време Джизъса е прясно разведен с рускинята Есмер Омерова и се е прибрал в България. С Татяна няколко пъти са засечени в столични дискотеки.

Певицата отрича да имат връзка, но признава, че харесва Благо като мъж. Тя посочва, че двамата просто излизат в обща компания и се забавляват заедно.

Вестникът пише, че по това време Георгиев коментира снимки на брюнетката, пишейки колко добре изглежда. Татяна публикува тяхна обща снимка в опасна близост, но по-късно я изтрива.

Бившият футболист в момента е женен за младата Полина, а предишната му половинка Златка Райкова предположи, че той е имал креватна история с Татяна. "Нямам представа дали той е спал с певицата Татяна, но най-вероятно да", са думите на бившата плеймейтка.

Според близки до Георгиев от екипа на предаването знаят, за историята му с певицата и в епизодите ще я използват, за да създадат интрига. Сред участниците е и Георги Валентинов, когото Райкова заряза заради Джизъса. А ето как Валентинов засегна Георгиев преди време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички