"Чакам Лео Меси да се върне": Килиан Мбапе отговори на подигравките на Аржентина след Световното първенство


"Чакам Лео Меси да се върне": Килиан Мбапе отговори на подигравките на Аржентина след Световното първенство
Снимка: Getty Images

5726 0

Суперзвездата на ПСЖ - Килиан Мбапе, отговори на начина на празненство на Аржентина след триумфа на Световното първенство в Катар. На финала "гаучосите" победиха именно неговата родина Франция, а след двубоя се появиха неприятни кадри, осмиващи аса на "принцовете".

В главата роля в тях беше стражът на южноамериканския тим Емилиано Мартинес. Той на няколко пъти се подигра с колегата си от отсрещната страна, което от една страна му донесе позитиви, но от друга страшни критики в защита на французина.

Самият той обаче изглежда не е особено трогнат от видяното. Носителят на "Златната обувка" от Мондиала каза, че очаква своя съотборник Лео Меси да се завърне в игра за ПСЖ. Това се случи след завръщането на Мбапе в игра за френския гранд, чийто успех донесе с късен гол за 2:1 срещу Страсбург.

"Празненствата не са мой проблем. Не трябва да се хаби енергия за такива безсмислени неща. За мен истински важното е да дам най-доброто от себе си за отбора и чакаме Лео Меси да се завърне, за да продължи да вкарва и да печелим", коментира Мбапе пред медиите.

Ето какво са си казали двете звезди след емоционалния финал на Световното

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички