Димитър Бербатов: Манчестър Юнайтед е моят персонален връх, времето за промяна в БФС е дошло


Димитър Бербатов: Манчестър Юнайтед е моят персонален връх, времето за промяна в БФС е дошло
Снимка: БГНЕС

3543 0

Бившият национал на България Димитър Бербатов бе гост в "Шоуто на Николаос Цитиридис" и разказа, че по време на престоя си в Манчестър Юнайтед е взимал пример от легендарния Райън Гигс:

*Нападателят бе част от "червените дяволи" между 2008 и 2012 година, а за този период от време се отчете с 149 мача във всички турнири, отбелязвайки 56 гола и записвайки 27 асистенции на своята сметка!

"Гледах Райън Гигс какво прави и как се грижи за тялото си. Той игра до 41 години. След това започнах и аз", заяви Бербатов в предаването по "БТВ" и допълни: "Разбира се, че Юнайтед е моят персонален връх. Планината, която изкачих с много труд и пот. Усещането е несравнимо. И там идва по-трудното - да докажеш, че си достоен за "Театъра на мечтите"".

"Няма какво да ме спре"

Бербатов не пропусна да коментира и темата с ръководството на българския футбол: "Няма какво да ме спре, водим битка вече почти 2 години. Не съм сам, имам екип зад гърба си, който следва моя морален компас".

"Имаме подкрепа. Усеща се в хората, които ме спират по улиците. Времето дойде, желаят ни успех. Може би някои се заблуждават от начина, по който се държа, от имиджа или от очите... Това е погрешно. Всеки трябва да има чудовище в себе си и да знае как да го контролира. Аз не правя изключение. Времето за промяна е дошло. Ключът е в честния конгрес", обясни Бербатов.

ВИЖТЕ ОЩЕ - Огромен! Димитър Бербатов с уникално обръщение към подрастващите в България (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички