Сравнение: Нереалната физика на 17-годишния Майк Тайсън и 16-годишния Брок Леснар (СНИМКА)


Сравнение: Нереалната физика на 17-годишния Майк Тайсън и 16-годишния Брок Леснар (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

3186 0

Легендарният Майк Тайсън е един от най-великите боксьори за всички времена - факт, който не може да бъде оспорен и от най-големите му опоненти на ринга. Още от малък Железния Майк е постоянно въвлечен в улични сбивания, а това се дължи на квартала, в който израства. 

Заради буйния си нрав Тайсън често трябва да посещава поправителни домове за непълнолетни, а много скоро след това неговата енергия и агресия се пренася в бокса - спортът, който се превръща в негов отдушник за негативните чувства и емоции.

Не е случайно, че Тайсън е най-младият боксьор в историята на спорта, спечелил световната титла в тежка категория - едва на 20 години. Неговите качества са неоспорими, а към тях трябва да прибавим и нереалната му физика за годините.

"Аз идвам от мизерия, глад, мръсотия": голямата разлика между Майк Тайсън и Мохамед Али

В социалната мрежа Фейсбук се появи снимка на 17-годишния Майк Тайсън, на която неговият врат изглежда нереално. Тайсън е сравнен с кеч легендата на WWE и бивш ММА боец Брок Леснар, който на 16 години също впечатлява с невероятна физика.

И Тайсън, и Леснар са считани за едни от най-добрите в своите сфери. Двамата впечатляват с физическата си форма още от ранна възраст. Вижте сравнението между двамата спортисти, когато все още не са били навършили пълнолетие:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички