Иво Димчев ядоса бегаческите среди с неуместен коментар за бягането и световния рекордьор в маратона (ВИДЕО)


Иво Димчев ядоса бегаческите среди с неуместен коментар за бягането и световния рекордьор в маратона (ВИДЕО)
Снимка: Диляна Флорентин

2837 0

Българският певец и танцьор Иво Димчев направи неуместен коментар за хората, които спортуват бягане. Димчев е седмичен гост в предаването "Преди обед" по bTV, където коментираха новия световен рекорд в маратона, поставен от Елиуд Кипчоге в Берлин.

По темата за бягането и световния рекорд Димчев изказа подигравателно мнение, което ядоса бегаческите среди у нас. "Напразно (е избягал 42 км Кипчоге - б.р). Аз съм много против тичането. За мен това е израз на някакъв страх от живота. Кой бяга в природата? Животните бягат или за да оцелеят, или за да убият нещо." 

"Според мен той е депресиран и го е страх от живота и затова бяга непрекъснато. Аз имам такива приятели и много им се карам като бягат. Това е лошо за ставите, това е хабене, изхабяваш сърцето си по този начин и бягаш от работа - толкова много работа може да се свърши през това време", каза Димчев в ефира на националната телевизия.

Видео от изказването на Димчев бе споделено в една от най-големите Фейсбук групи за бягане - "Бягане за здраве. Състезания.", а под него заваляха стотици коментари, които осъждат изказването на госта в предаването.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички