Фенове на ЦСКА с мощна атака по Красен Кралев


Фенове на ЦСКА с мощна атака по Красен Кралев
Снимка: facebook.com/SectorGStand Yulian Todorov/LAP.bg Колаж: Sportlive.bg

16280 0

Част от феновете на ЦСКА реагираха бурно на последното изказване на бившия спортен министър Красен Кралев, засягащо Радостин Василев и стадион "Българска армия". Без конкретики и  доказателства Кралев обвини споразумението между ЦСКА, Сердика Спортни Имоти и ММС за изграждане на ново съоръжение в Борисовата градина в съмнения за ощетения към държавата.

Запалянковците на "армейците", които с десетилетия чакат управниците да благоволят разрешение на подобен строеж, бяха крайно засегнати от твърденията. Както отдавна стана ясно, клубът иска да изплати реконструкцията самостоятелно, без да ангажира финансово държавата.

Публикуваме съобщението на сдружение "Червени сърца" без редакторска намеса:

"Поредните избори се задават и ламтящите за власт отново се хвърлят на сцената. Както винаги, темата за стадиона на ЦСКА е една от залъгалките в устите им. Дългогодишният спортен министър Красен Кралев, който "направи тооооолкова много за спорта" и който според досегашния министър трябваше да бъде първият съден за корупция, взе, че се появи и заговори за това, че имало сериозни съмнения, че договорът между любимият ни ЦСКА и Mинистерството на младежта и спорта ощетявал държавата с огромни суми.

Същият този г-н Кралев, под чието управление държавата изсипа десетки милиони за залата в Бургас, която не е ясно дали и кога ще бъде готова, въпреки че се строи повече от седем години.

Същият този г-н Кралев, под чието управление държавата изсипа десетки милиони за стадионите на два конкретни отбора в Пловдив (как и защо точно на тях - отговор няма).

Същият този г-н Кралев, под чието управление ЦСКА сключи договор за ползване на базите, но така и не успяваше да получи разрешение за строеж на мечтания нов стадион.

При управлението на колегите му в местната власт в София, ЦСКА ПРОДЪЛЖАВА повече от година да чака най-обикновено разрешение да си постави малък магазин пред стадиона, за да продава по нормален начин фенартикули.

И да напомним, че за разлика от всички останали футболни клубове в България, ЦСКА продължава да си плаща. От 2018 г. насам сметката е над 6 милиона лева - над 3 милиона бяха признати като инвестиции в Панчарево (където вместо бурените сега има хубава база) и още над 3 милиона бяха платени тази пролет като наеми.

Така че, г-н Кралев, бъдете по-внимателен, когато говорите за ЦСКА и нашия дом, защото ние помним.

Армейци, вие също бъдете внимателни. Докато чакаме и искаме победи, резултати и добър футбол, не бива да забравяме, че постоянно трябва да защитаваме ЦСКА и нашия дом от лапите на г-н Кралев и подобните му. Бъдете сигурни, че много хора искат да попречат на развитието на клуба и на модернизацията на стадиона, а други искат да се спуснат на бял кон от бистришките поляни.

Това е още една причина ВСИЧКИ да сме ЗАЕДНО на "Армията" и по всякакъв начин да се борим за това ЦСКА да има нов и модерен стадион. За ЦСКА, за нас и за децата ни", написаха привържениците в социалните мрежи.

Ето какво каза самият Радостин Василев по повод новия стадион на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички