СНИМКИ: Секси сръбска певица ли е новата на Григор Димитров?


СНИМКИ: Секси сръбска певица ли е новата на Григор Димитров?
Снимка: Getty Images/Gulliver

26455 0

Сръбска красавица подлуди таблоидите, след като не отрече, че може да е новото любовно завоевание на първата ракета на България - Григор Димитров. Става дума за певицата Милица Павлович, която в последно време била спрягана с атрактивния тенисист.

За тъмнокосата красавица се твърди, че има голям списък от връзки с известни и успешни мъже. Тя обаче не потвърждава, но, говорейки за Григор, намекна, че между тях наистина може да се случи нещо. Причината то да не се е случило изглежда е фактът, че Димитров е заразен с коронавирус.

"Радвам се, че ме искат за снаха и че съседната страна има хубаво мнение за някой от нашия район. Чух обаче, че той е заразен, така че от потенциална среща и любов няма нищо. Той е бил с Никол Шерцингер? Е, не ме скарвайте с нея, обичам я", заяви синеоката Милица в предаване по най-силния музикален канал в региона - "Toxic". А коя българка бе една от последните, на която приписаха връзка с Гришо вижте тук. 

View this post on Instagram

🕊 Dress @krisstina1 👛

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

View this post on Instagram

Blue 💎 Dress code 💦 @biljanatipsarevic 💦

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички