В Сърбия: Николета унижи Шарапова, любовният ѝ живот е хаос


В Сърбия: Николета унижи Шарапова, любовният ѝ живот е хаос
Снимка: Instagram

18116 0

Интересен материал за родна хубавица пусна сръбският "Блиц". Изданието пусна и галерия на изкусителката. Става дума за Николета Лозанова, а заглавието е доста интересно. В него се споменава, че моделът и бивша тв водеща е тази, която е унижила Мария Шарапова, а самата тя е била унищожена от футболист.

Относно Шарапова сайтът има предвид непотвърдения слух, че сексапилната Лозанова е разделила рускинята с Григор Димитров, пъхайки се в леглото му. За неин "унищожител" се посочва бившият ѝ съпруг Валери Божинов, с когото бяха женени от 2011 до 2015 година. Постъпката, която е пречупила Николета са изневерите му, които също са непотвърдени.

"Миналото на този модел е пълно с афери и измами и любовният ѝ живот е хаос", пише "Блиц", като не пропуска да спомене за също непотвърдената афера на палавата българка с Кристиано Роналдо. Изданието посочва, че заради намесата ѝ във връзката на Шарапова и Димитров мнозина я наричали "змия". А как Николета се мазнеше на друга бивша половинка на Григор - Никол Шерцингер, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички