СНИМКИ: Приписаха нова любовница на Гришо, този път български модел


СНИМКИ: Приписаха нова любовница на Гришо, този път български модел

13154 0

Поредната любовница бе приписана на най-добрия български тенисист Григор Димитров. Само два месеца след "разкритието", че той си ляга с певицата Михаела Филева, се появи ново твърдение за връзка на родния донжуан. Според "Уикенд" настоящата любовница на Димитров е манекенката Деси Зидарова.

Според изданието плейбоят от Хасково се среща със Зидарова от есента на 2018 година. Познати на хубавицата съобщават, че тя си позволява скъпи почивки в Монте Карло в хотели за по 1000 евро нощувката, които са финансирани от звездния тенисист.

"Двамата са изключително внимателни в отношенията. На снимките, които Деси качва редовно във Фейсбук, няма и намек за мъжко присъствие. За семейството ѝ обаче не е тайна, че е любовница на Гришо. Именно от най-близките ѝ хора тръгна и пикантната новина", споделят информатори на вестника.

Според "Уикенд" Григор често привиквал Зидарова в Монте Карло, където живее. Заради страстта му към забежките е пропаднала връзката на спортиста с певицата Никол Шерцингер, пише още вестникът. А с коя красавица свързваха звездния тенисист преди Зидарова и Филева вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички