Слух: Роналдо превръща хотелите си в болници за битка с коронавируса?


Слух: Роналдо превръща хотелите си в болници за битка с коронавируса?
Снимка: Getty Images/Guliver

13826 0

В социалните мрежи от 24 часа тргъгна слух, че суперзвездата на Ювентус и Португалия Кристиано Роналдо е направил безпрецедентен жест към сънародниците си. Твърдеше се, че нападателят е предоставил на властите хотелите си в Португалия, за да се превърнат в болници, където да се лекуват хората, заразени с коронавирус, съобщава "Marca".

Футболистът щял да плати и всички разходи, сред които заплатите на лекарите и обслужващия персонал. Към момента в родината на звездата има 169 потвърдени случаи на коронавирус.

Колкото и добре да звучи това, засега това остава единствено сензация в социалните мрежи, по всяка вероятност тръгнала от страница, търсеща лайкове в настоящите времена. Липсва каквото и да е потвърждение за него както от самия футболист, така и от веригата негови хотели.

Слухът за момент придоби популярност, след като и испанският ежедневник "Marca" публикува новината, но бързо статията на медията беше изтрита и заменена с друга. Ето и доказателството за това: 

Роналдо се намира в родината си, където се е поставил под карантина, след като съотборникът му Даниеле Ругани бе диагностициран с опасния вирус на 12 март. Както е известно, първенството в Серия А е спряно и не се очаква да се възобнови по-рано от май. Ако, разбира се, това се случи и тогава, тъй като Италия е най-тежко засегнатата страна в Европа от болестта. А кога се очакват позитивни новини на Ботуша относно тежката битка вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички