Ще каже истината за "черното сърце" Григор? Серина Уилямс пуска свои мемоари


Ще каже истината за "черното сърце" Григор? Серина Уилямс пуска свои мемоари
Снимка: Getty Images

26562 0

23-кратната шампионка на турнири от Голям шлем при жените - Серина Уилямс ще издаде своя автобиографична книга. Американката е подписала договор с издателство "Penguin Random House" за публикуването на две нейни книги под формата на мемоари.

Новината обяви самото издателство, което написа на сайта си, че правата за книгата вече са продадени в 11 страни по света.

Съобщава се, че в първата книга Серина ще разкаже за детството си, за решението да стане тенисистка, за борбата ѝ с расизма и за доминацията на мъжете в тениса. Във втората бившата първа ракета в света ще разкаже за ролята си на бизнесдама.

"Толкова дълго бях фокусирана само върху победите и не осмислях живота и кариерата си. През последната година наистина ми хареса да прекарвам време с нарастващото си семейство, да празнувам постиженията си и да изследвам другите си страсти. Това е идеалният момент да се захванете с такъв личен проект", коментира самата Серина.

Наскоро треньор обяви, че Серина Уилямс и Мария Шарапова не са се харесвали заради Григор Димитров. Феновете се надяват в мемоарите си американката да разкаже и за това и дали е имала връзка с българина, както се твърди. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички