Григор Димитров е вдъхновил филм за любовен триъгълник в тениса?


Григор Димитров е вдъхновил филм за любовен триъгълник в тениса?

15510 0

Първата ракета на България Григор Димитров е вдъхновил създаването на филма "Challengers", който разказва за любовен триъгълник в тениса. На това мнение са някои негови колеги и фенове на спорта.

Първо тенисистът Тенис Сандгрен изрази мнение, че сценарият на филма е почерпил вдъхновение от професионалните тенис кръгове. "Е, този сценарий не се появи от нищото", написа той.

Колежката му Арина Родионова подкрепи мнението му като отговори: "Сещам се за няколко имена". Техен последовател пък посочи конкретни имена, а именно Григор Димитров и Дона Векич.

Веки излиза със Стан Вавринка в продължение на 4 години, но се говори, че се е срещала и със сънародника си Борна Чорич. За българина пък се шумеше, че е имал кратка връзка със Серина Уилямс, след което се залюби с Мария Шарапова.

Режисьорът на филма, в която участва Зендая, сподели, че филмът не е базиран на истинска история, а е вдъхновен от хора, които познава лично и много обича. А според тенис треньор Шарапова и Уилямс не са се харесвали заради Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички