Джон Лойд: Григор Димитров можеше да е на нивото на Агаси, но не е достатъчно добър, за да направи стъпката


Джон Лойд: Григор Димитров можеше да е на нивото на Агаси, но не е достатъчно добър, за да направи стъпката
Снимка: Instagram

12907 0

Малко противоречиво изказване за Григор Димитров направи бившият британски тенисист Джон Лойд. Той коментира връзките на българина с известни жени и припомни думите на Джон Макенроу, че ако иска да печели, Григор трябва да стои далеч от този начин на живот.

"Той (Григор, б.а.) имаше няколко важни връзки. Искам да кажа, че който и да е във втъзка с Мария Шарапова и Серина Уилямс, трябва да бъде уважаван. Това е страхотно дуо. Тогава, разбира се, беше и с Никол Шерцингер.

Той обаче не е достатъчно добър играч, за да направи следващия скок в кариерата си. Спомням си, че Джон Макенроу каза, че Димитров трябва да стои далеч от този начин на живот, от шоубизнеса, ако иска да започне да печели. Аз обаче не съм съгласен с това, защото имиджът има голямо значение", заяви Лойд, цитиран от sportskeeda.com.

"Играч, който може да бъде на нивото на Агаси или Борг, това е Григор Димитров. Можеше, но не го направи. Той е човек с много индивидуалност, има харизма, изглежда добре, забавен е.

Имаше много нашумели връзки. Той достигна ниво, но не е достатъчно добър, за да направи стъпката", продължава бритнецът. А В Румъния пишат, че Григор пропусна Мастърса в Торонто заради Мадалина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички