Сестрата на Роналдо обясни защо не е изпил капка алкохол в живота си


Сестрата на Роналдо обясни защо не е изпил капка алкохол в живота си
Снимка: Getty Images

24053 0

Сестрата на Кристиано Роналдо - Катя Авейро, публикува няколко публикации, посветени на брат ѝ. В един от тях португалката говори защо суперзвездата на Ал Насър не пие алкохол.

"Той твърдо реши, че няма да бъде ничия сянка. Че няма да бъде като баща ни, който е бил пристрастен към алкохола. И затова Кристиано никога не е пил капка алкохол.

Той искаше да стигне върха на света. И си наби в главата, че по време на това пътуване до звездите никога няма да забрави откъде е тръгнал, подкрепяйки всички, правейки повече за всички, отколкото са мечтали някога.

В деня, в който той надмина невиждана досега граница (200 мача за националния отбор), е време да отпразнуваме най-съвършения от всички несъвършени хора.

Той е победител въпреки всички неуспехи. Време е да отпразнуваме палавата му момчешка усмивка, същата, която имаше, когато Сколари му се обади за първи път преди 20 години.

Имаше лоши зъби, акне и слабо тяло. Но имаше същата усмивка и същата вътрешна сила, която само той и боговете могат да знаят и да опишат. Аз съм само смъртна. Вие и аз. Кристиано е нещо различно", написа Авейро. Наскоро съотборник на Роналдо се върна към дните му на "нешлифован диамант". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички