Семейство Шумахер се мести, Михаел лично летял над новия си дом с хеликоптер?


Семейство Шумахер се мести, Михаел лично летял над новия си дом с хеликоптер?
Снимка: Getty Images

19102 0

Британският таблоид "The Sun" публикува поредна информация, че семейството на Михаел Шумахер ще се премести в друга държава. Според изданието съпругата на легендарния пилот - Корина, е решила да премести семейството си в Испания. Тя е избрала вила в Майорка, закупена за 30 милиона евро от президента на Реал Мадрид Флорентино Перес.

Преместването ще стане възможно най-скоро. Имотът разполага с два басейна, впечатляваща градина, хеликоптер и невероятна гледка към морето. Семейство Шумахер е закупило и парцел от 54 000 кв. м. близо до вилата, за да построи там конеферма. Корина Шумахер и дъщеря ѝ Джина-Мария са запалени по конната езда. Те притежават няколко коня в Швейцария и Тексас.

По-любопитното е, че според информацията Михаел Шумахер е прелетял над бъдещия си дом с хеликоптер и е останал доволен от избора на съпругата си. В имота в Майорка, закупен през 2017 година, ще живеят легендата на Формула 1, Корина и децата им. А ето какво разтърсващо признание направи Корина Шумахер наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички