Кристиано Роналдо премести суперколите си за 500 бона обратно в Лисабон и предизвика смут (СНИМКА)


Кристиано Роналдо премести суперколите си за 500 бона обратно в Лисабон и предизвика смут (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

12242 0

Голямата звезда на националния отбор на Португалия - Кристиано Роналдо, се раздава на Световното първенство по футбол в Катар, но това не означава, че въобще не мисли за скъпоценните си притежания обратно в Западна Европа.

Папараци в Лисабон са заснели как две от най-луксозните возила на Роналдо са пристигнали в португалската столица директно от Манчестър. Неговите "бебчета" - както той неведнъж ги е наричал, са Кадилак "Ескалейд" на стойност 150 хиляди паунда и Бентли "Flying Spur", равняващо се на 350 хиляди.

Случаен лисабонски минувач обаче разкрива пред британския таблоид "Sun", че камионът, който кара суперколите на петкратния носител на "Златната топка", е предизвикал кратко задръстване и смут сред гражданите на столицата.

Припомняме, че Роналдо в момента е без клубен отбор, след като той и Манчестър Юнайтед се разбраха по взаимно съгласие да прекратят взаимоотношенията си.

Португалецът взе участие в скандално интервю с журналиста Пиърс Морган, където направи на пух и прах управата на "червените дяволи", заедно с легенди на клуба.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ерик тен Хаг най-накрая проговори за Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички