Само за ден - музикалното отмъщение на Шакира към Пике ѝ носи колосална сума


Само за ден - музикалното отмъщение на Шакира към Пике ѝ носи колосална сума
Снимка: Getty Images

4492 0

Музикалното отмъщение на Шакира към бившата ѝ половинка - Пике, се оказа доста печелившо. Певицата публикува тази сряда (11.01.) първата си песен за годината, в която доста ясно изразява чувствата си към Пике. 

Тя участва в The BZRP Music Sessions #53 на аржентинския продуцент Bizarrap, като в текста на песента е замесена и новата приятелка на бившия футболист - Клара. "Тя носи името на добър човек, но изглежда не е такъв, тя е като теб", гласи част от текста на изпълнението.

Със заглавието "BZRP Music Session #53", песента е част от това, което може да се нарече като "трилогията за раздяла“, заедно с другите изпълнения на "Monotonía" и "Te Felicito". Според Activos, изчисления, базирани на излъчването на тези песни в Spotify и YouTube и това, което всяка платформа плаща за едно гледане, тези песни досега са донесли поне 21 милиона евро приходи.

„BZRP Music Session #53“ е натрупала около 45 милиона гледания в двете платформи през първите 24 часа от пускането си. По-конкретно, около 28 милиона гледания в YoyTube, докато "Monotonía" и "Te Felicito" са възпроизведени съответно 158 милиона и 440 милиона пъти. Любопитен факт е, че Spotify плаща около 0,037 цента, а YouTube 0,0069 цента на излъчване. А пълния текст на новата песен на Шакира - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички