Шакира плаши с вещица родителите на Жерар Пике (СНИМКА)


Шакира плаши с вещица родителите на Жерар Пике (СНИМКА)

4035 0

Няколко часа след като новата песен на Шакира беше публикувана, в която колумбийската певица си разчиства сметките с Жерар Пике и настоящата му партньорка Клара Чиа, водещият на El món по RAC1 - Хорди Басте разкри, че от три месеца Шакира има вещица в естествен ръст, окачена у дома на една от терасите й, която е обърната към кухнята на къщата на родителите на футболиста (т.е нейните свекъри).

"Може би заради това в текста на песента [където тя казва „ти остави свекърва ми като съсед“], за да разбере как тя все още предъвква раздялата и да преглътне обидата и негодуванието към себе си, Шакира се е обсебила от вещици", обясни Басте.

Вещицата е разположена стратегически с лице към партера, където живеят родителите на бившия футболист. В този смисъл Басте съжалява, че майката на Жерар Пике трябва да бъде замесвана в мръсната война след раздялата на сина ѝ с колумбийската певица.

"Познавам д-р Бернабеу (бел.ред - майката на Пике), един от най-ценените лекари в сферата на неврорехабилитация , и тя има над средното ниво на човечност" , увери Басте. "Като цяло, много тъжно", каза водещият , който разкритикува певицата, че е намесила свекървата в този случай. А ето още какво пее Шакира в новата си песен за Пике

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички