Шакира направи Жерар Пике на пух и прах в резюмето си за 2022 година


Шакира направи Жерар Пике на пух и прах в резюмето си за 2022 година

2768 0

По-рано през 2022 година една от най-известните двойки в света - Жерар Пике и Шакира се радели официално. Само че "закачките" между двамата изглежда нямат край след раздялата им.

В съобщението си до своите почитатели, по случай началото на 2023-а година, колумбийката "разстреля" легендата на Барселона и вече своя бивша тръпка с много силни и прочувствени думи.

"Дори ако раните ни са все още отворени през тази нова година, времето притежава ръце на хирург. Дори някой да ни е предал, трябва да продължим да вярваме на другите. Когато се сблъскате с презрение, продължавайте да си знаете цената, защото добрите хора са повече от неприличните. Хората с емпатия са повече, отколкото безразличните. Тези, които си отиват, са по-малко от многото, които остават до нас", написа Шакира в Instagram.

Феновете вярват, че частта с предателството в думите на Шакриа е насочена именно към бившия и партньор в живота - Пике. Според мнозина колумбийската певица вече гледа напред, без да мисли за испанеца.

Жерар Пике пък обяви неотдавна, че слага края на своята кариера като футболист. Наскоро пък се появиха слухове, че е зарязал настоящата си приятелка именно заради Шакира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички