Шакира "унищожи" Пике и новата му приятелка в песен - всяка дума е "кинжал" (ВИДЕО)


Шакира "унищожи" Пике и новата му приятелка в песен - всяка дума е "кинжал" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

20530 0

Популярната певица Шакира за пореден път засегна бившия си - екс футболистът на Барселона Пике. Този път тя го "срина със земята" в песен, в която намеси и новата му приятелка - Клара. Тя участва в The BZRP Music Sessions #53 на Bizarrap. Ето и текста:

"Съжалявам, вече хванах друг самолет, няма да се връщам тук, не искам ново разочарование. Показваш се като шампион, но когато имах нужда от теб, ти бе в най-лошата си версия. Съжалявам, скъпи, трябваше да изхвърля тази "котка" отдавна. Вълк като мен не е за начинаещи. Вълк като мен не е за хора като теб. За хора като теб. Твърде голяма съм за теб и затова си с някой точно като теб.

Това е за мен, за да те умъртвя, дъвчи и преглъщай, преглъщай и дъвчи. И при теб няма да се върна дори плачеш, дори да ме молиш. Разбрах, че не съм виновна, че те критикуват, аз само правя музика, съжалявам, че те засегна.

Ти ме остави като съсед на тъщата, с пресата на вратата и дълга в хазната. Мислеше, че ме нараняваш, но ме направи по-твърда. Жените вече не плачат, жените фактурират.

Носи името на добър човек, явно не както звучи. Тя носи името на добър човек, явно е точно като теб. За момчета като теб. Бях твърде голяма за теб и затова си с някой точно като теб.

От любовта до омразата има само крачка, не се връщай тук, чуй ме. Нула злоба, скъпи, пожелавам ти успех с моя предполагаем заместник. Дори не знам какво се случи с теб, толкова си странен, че дори не мога да те различа. Струвам колкото две момичета на 22. Размени Ferrari за Twingo. Размени Rolex за Casio. Много фитнес, но поработи малко и на мозъка.

Снимки, тук се чувствам като заложник. За мен всичко е добре. Утре ще те освободя и ако искаш да доведеш и нея - да дойде.

Носи името на добър човек, явно не както звучи. Тя носи името на добър човек, вълк като мен не е за момчета като теб, за момчета като теб. Бях по-голяма от теб и затова си с някой точно като теб".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички