Роналдо няма да рекламира Португалия в Катар за Мондиал 2022?


Роналдо няма да рекламира Португалия в Катар за Мондиал 2022?
Снимка: Getty Images

2450 0

Голям удар по егото си ще получи Кристиано Роналдо преди Мондиала в Катар. Нападателят няма да бъде играчът, когото Португалия ще избере да я представя на кулите в Доха преди шампионата, твърди "ESPN".

Всеки отбор, участват на Световното през 2022 г., ще може да избере един свой играч, който да изгрее на 75-футов билборд в Доха. Португалия няма да избере голямата си звезда, а ще предпочете някой измежду Бруно фернандеш от Манчестър Юнайтед и Диого Жота от Ливърпул.

Тази информация е изненадваща, предвид факта колко известен е Роналдо и че миналата година той стана най-добрият голмайстор на национален отбор за всички времена. Нападателят има 117 попадения за своята родина, подобрявайки рекорда на Али Даеи от Иран със 109 гола.

Така изглежда, че Португалия поема в нова посока за своя национален отбор и се подготвя за живота без 37-годишната звезда. Роналдо освен това е в лоша форма, като в последните си 9 участия за националния отбор е вкарал само 2 попадения. А ето как и защо сестрата на Роналдо разкритикува португалците заради него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички