Роналдо и Джорджина на война с клеветниците: Родригес вече осъди бивш колега?


Роналдо и Джорджина на война с клеветниците: Родригес вече осъди бивш колега?
Снимка: Instagram

6046 0

Футболната звезда Кристиано Роналдо и приятелката му Джорджина Родригес са решили да започнат битка с клеветите по свой адрес. На нападателя на Ал Насър и майката на две от дъщерите му им е писнало от постоянните слухове за тях, които се появяват в пресата, пише "AS".

Португалецът и испанката с аржентинско потекло смятат, че тези спекулации вредят на репутацията им. Двойката се чувствали "жертви на непрекъснат тормоз", пише испанското издание.

Роналдо и жената до него са провели среща с група адвокати, специалисти по защита на репутацията, за да обсъдят методите за борба с източниците на тормоза. Двамата са готвои да съдят и медии, и хейтъри, които ги клеветели, както смятат те, и вредят на тях и семейството им.

Според "AS" бившата продавачка в бутик е осъдила някогашния си колега Пабло Боне, който каза, че тя винаги е била арогантна, търсила си е богат мъж и целенасочено е "ловувала" Роналдо.

Джорджина открай време не обича разкрития за себе си. Още през 2018-а Роналдо заплаши със съд телевизия, разкрила, че Родригес не общува с роднините си, след като му е станала гадже.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички