Размирици в лагера на португалския национален отбор - Роналдо е главен герой, а Меси също е замесен


Размирици в лагера на португалския национален отбор - Роналдо е главен герой, а Меси също е замесен
Снимка: Getty Images/Guliver

8981 0

Най-върлите фенове на Кристиано Роналдо са забелязали, че португалецът е спрял да следва в Instagram своя съотборник в националния отбор на Португалия Бернардо Силва поради коментар на втория, относно престижното индивидуално отличие "Златна топка", информира "Mirror".

В интервю за "L'Equipe" звездата на Манчестър Сити заяви, че основните претенденти за "Златната топка" са неговият съотборник Ерлинг Холанд и Лионел Меси, а почитателите на КР7 са на мнението, че именно това е причината, която е довела до тази сага.

"Ако Холанд спечели Висшата лига и Шампионска лига, то съвсем спокойно можете да го споменете в дискусията за "Златната топка", а редом с него се движи и Винисиус. В същото време, в спора за отличието, разбира се, е и Лионел Меси", заяви Силва за "L'Equipe".

Феновете забелязаха, че профилът на Силва не е един от акаунтите, които в момента са следвани от Роналдо, като той има доста свои международни колеги в списъка с футболисти, които следва. Също така няма яснота дали въобще Роналдо е следвал Силва в социалната мрежа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Неймар посочи общото между Лео Меси и Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички