Разкрития: Бащата на Лолита е против тя да се омъжи за Григор Димитров


Разкрития: Бащата на Лолита е против тя да се омъжи за Григор Димитров
Снимка: Колаж: Sportlive.bg

17323 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров има любовни проблеми. Той ще се срещне с големи трудности, ако се реши да се сгоди за приятелката си Лолита Османова, или нещо повече - да се ожени за нея, твърди вестник "Галерия", който се позовава на руски журналист, запознат с нрава и бизнеса на Елдар Османов.

Бащата на Лолита, който е сред най-богатите хора в Русия, няма против връзката на дъщеря му с българина, но не е съгласен двамата да официализират отношенията си. Той бил категоричен, че сам ще намери нов съпруг на красавицата и следващият ѝ брак ще бъде по сметка.

"Истината е, че Елдар няма против дъщеря му да се среща с Григор, двамата да пътуват по турнири, да почиват заедно в най-луксозните курорти в света. Сватбата обаче е друго нещо. Той ще я даде по сметка. Лично по негова сметка", казва въпросният руски журналист.

Думите му не изглеждат лишени от смисъл, тъй като първият брак на 26-годишната сега рускиня прилича много на уреден. През 2017 г. тя вдигна тежка сватба с Гаспар Авдолян, син на бизнес партньор на баща ѝ, но се разведе с него през 2019-а, след като родителите им се скараха сериозно. Повече за сватбата на Лолита и Гаспар четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички