"Daily Mail" потвърди Sportlive.bg: Гришо май се е сгодил за Лолита


"Daily Mail" потвърди Sportlive.bg: Гришо май се е сгодил за Лолита
Снимка: https://www.instagram.com/lola_queen/

14584 0

Преди около месец и половина Sportlive.bg забеляза издайнически пръстен на безименния пръст на лявата ръка на Лолита Османова - приятелката на Григор Димитров. От редакцията се усъмнихме, че най-добрият български тенисист и богатата наследница са се сгодили. Днес това подозрение получи подкрепата на не кой да е, а на британския таблоид "Daily Mail".

Колегите от Острова публикуваха материал със снимки от последния мач на Григор на Откритото първенство на Австралия. На тях Лолита, която е в публиката, носи красив пръстен, който според "Daily Mail" издава годеж между нея и тенисиста.

"Милиардерската наследница беше забелязана да носи нещо, което изглеждаше като годежен пръстен. Между сетовете Лолита парадираше с огромния си камък, докато седеше в ложата на играча", пише медията.

Красавицата и тази година беше с Димитров в Австралия, за да го подкрепи на корта, но той успя да я зарадва само с една победа. Изглежда обаче Григор има какво да празнува в личен план.

Рускинята и българският тенисист показаха, че са заедно през 2020 година, а според известна сънародничка на Османова Григор е бил с нея, когато е започнал да се среща с милиардерската дъщеря.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички