Григор Димитров вярва, че ще спечели титла от Големия шлем тази година (ВИДЕО)


Григор Димитров вярва, че ще спечели титла от Големия шлем тази година (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3088 0

Сезонът не започна по най-добрия начин за тенисист номер едно на България Григор Димитров. Той първо загуби полуфинала срещу 112-ия в света Максим Креси и не успя да стигне до финал срещу Рафаел Надал в Мелбърн (ATP 250), а впоследствие не започна добре с първия турнир от Големия шлем за годината.

На него Димитров допусна изненадващо поражение още във втория си мач, след като отстъпи на французина Беноа Пер. В този мач хасковлията бе потеглил към голям обрат от 0:2 сета, но в крайна сметка загуби с 1:3, след като Пер затвори мача с тайбрек.

Въпреки поражението Димитров остава уверен за сезона. По традиция в началото на всяка година от Tennis TV дават поле за изява на тенисистите с техни прогнози. А в този епизод бе ред на въпроса кой е най-вероятният нов "мейджър" шампион.

Един от запитаните бе и българинът Григор Димитров. "Може да бъде някой измежду мен и Саша Зверев" - отговори Гришо, след което обаче интервюиращият го призова да бъде по-уверен и спокойно да включи името си.

"Да, знам, затова слагам името си тук" - пък отговори Димитров, без да се притесни, след като бе подканен от интервюиращия да бъде по-уверен.

Любопитното е, че преди известно време, отново в началото на 2022-ра година, Tennis TV пак запита някои състезатели от Тура за вижданията им за този сезон, а тогава Григор Димитров шокира света със своя прогноза за колега (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички