Сватба за $25 милиона, развод заради $65 млн. - с каква жена се захваща Гришо?


Сватба за $25 милиона, развод заради $65 млн. - с каква жена се захваща Гришо?
Снимка: Instagram

129655 0

В последните години първата ракета на България Григор Димитров никога не е бил във връзка с жена със скромни финансови възможности. И Мария Шарапова, и Никол Шерцингер са притежателки на дебели банкови сметки. Сегашната изгора на тенисиста обаче е истинска богаташка. Тя е жената, чиято сватба с друг руски богаташ е обявена за сватба на 2017 година. Става дума за красивата рускиня Лолита Османова, която бе разпозната като блондинката, която горещо подкрепяше Григор на турнира във Виена.

Лолита е дъщеря на руския олигарх с арменски произход Елдар Османов, който притежава енергийния холдинг "Межрегионсоюзэнерго" (МРСЭН). Преди 3 години тя се омъжва за Гаспар Авдолян, син на олигарха Алберт Авдолян, който е инвеститор и акционер в компанията "Yota". Сватбата се провежда в "Долби тиътър" на булевард "Холивуд" в Лос Анджелис - залата, в която се връчват филмовите "Оскар"-и. Предполага се, че за сватбата са похарчени между 10 и 25 милиона долара. 

Младоженците не изпращат обикновени покани за тържеството, а черни кутии, съдържащи статуетка "Оскар", химикалка, игрални чипове и златни плочки с имената им. На сватбата присъстват 800 гости. Половин милион долара са похарчени само за цветята за събитието. Сватбената торта е на 10 етажа. Със свои изпълнения гостите забавляват Лейди Гага и Джейсън Деруло. Роклята на булката е на Зухаир Мурад и тежи 50 кг. Сватбата е толкова разкошна, че заема първо място в класацията сватба на годината.

Само година след пищното събитие Османова и Авдолян се развеждат. Една от възможните причини за това може да е финансова. Твърди се, че бащата на Лолита е бил задлъжнял към кредитори и към него е имало голям брой искове и няколко наказателни дела. През 2017 г., когато олигархът вдига сватбата на дъщеря си, са били подадени няколко иска за фалит на холдинга му. Тогава на помощ се притекъл неговият сват Алберт Авдолян, който му заема почти 6 милиарда рубли (около 65 милиона евро). Когато по-късно опитал да си вземе заема от собствениците, сред които и Османов, те заявили, че договорът не е бил подписан от техни представители и Авдолян губи делото в съда и се разделя с огромна сума. Това поражда голям конфликт между двамата олигарски и техните деца се разделят. 

След като отново е свободна, Лолита не скучае - тя пътува, ходи на почивки, води моден блог и се радва на живота. В единия си профил в Instagram определя себе си като "посланик на Монако". Отскоро изглежда сърцето ѝ е отново заето, този път от спортист, на когото за подобна сватба може да не му стигне всичко, което е заработил в тениса.  ВИЖТЕ НАЙ-ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ НА ЛОЛИТА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички