Разкриха огромната сума, която Джорджина ще вземе на Роналдо при раздяла


Разкриха огромната сума, която Джорджина ще вземе на Роналдо при раздяла
Снимка: Guliver/GettyImages

30496 0

Слуховете за раздяла между Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес все повече се засилват. Журналисти дори вече изчислиха колко от парите на звездата може да получи брюнетката при евентуална раздяла с футболиста.

Според медии бившата продавачка в бутик в Мадрид може да разчита на 35% от състоянието на Роналдо, предвид продължителността на връзката им и факта, че е майка на две от децата на португалеца.

"Sportskeeda" пише, че състоянието на нападателя на Ал Насър се оценява на повече от 1 милиард долара, така че хитрата испанка с аржентински произход може да получи около 350 милиона долара от тях.

В португалско телевизионно предаване психологът Куинтън Ариес оцени поведението на футболната звезда. "То показва две неща: няма нито един момент на щастие в личния му живот и колкото повече се дистанцира от майка си Долорес Авейро, толкова по-малко резервиран става. И всички знаем защо той все повече се отчуждава от своето семейство", каза той пред "Noite das Estrelas". А ето какви проблеми има във връзката на Роналдо с испанката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички