Разкриха шокиращите причини, заради които ас на Аталанта обмисля да спре с футбола


Разкриха шокиращите причини, заради които ас на Аталанта обмисля да спре с футбола
Снимка: Getty Images/Guliver

3123 0

Звездата на Аталанта Йосип Иличич обмисля оттегляне от футбола, въпреки че е на 32 години и изпраща най-добрия си сезон в професионалната си кариера. Наскоро в Италия съобщиха, че словенецът има психологически проблеми, заради които се е прибрал в родината си и вероятно няма да играе срещу ПСЖ в Шампионска лига.

Днес става ясно, че проблемите на един от голмайсторите на "бергамаските" са породени от личния му живот. Той се е прибрал вкъщи, за да изненада съпругата си, но я е намерил в леглото с друг мъж. Инцидентът е пратил Иличич в депресия и той обмисля сериозно да се оттегли от футбола.

Това не е единственият сериозен проблем на словенеца в последните месеци. Според "Soccer 24" звездата е бил обзет от страх от смъртта след избухването на пандемията от коронавирус. Както е известно, домът на Аталанта - Бергамо, беше сред най-засегнатите от вируса градове и мнозина от жителите му загубиха битката с коронавируса.

Иличич през този сезон отбеляза 21 гола и направи 9 асистенции в 34 мача. След подновяването на сезона нападателят участва в 5 мача в Серия А, но не успя да запише пълни 90 минути в нито един от тях. Иличич не е вкарвал или асистирал след подновяването на футбола в Италия. А кой футболист на ПСЖ загубил съня си и изпаднал в депресия заради коронавируса вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички