Разделени, но не съвсем: Андреа плътно до Кубрат Пулев за най-важния му мач?


Разделени, но не съвсем: Андреа плътно до Кубрат Пулев за най-важния му мач?
Снимка: Facebook

7804 0

Андреа ще е до Кубрат Пулев по време на най-важната битка в кариерата му. Кобрата излиза срещу Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория в събота (12.12) в Лондон.

Сблъсъкът ще е в "Арена Уембли", а сред едва 1000-те зрители ще е и любимата на боксьора ни. Нещо повече - певицата ще е до Пулев по време на целия му престой в Лондон. Тя замина за английската столица заедно с Кубрат и брат му Тервел, твърди "България Днес". По-късно и самата Андреа се издаде, качвайки стори в инстаграм от самолета. "Тръгваме", бе единственият текст към краткото клипче.

12 ИЗПЕПЕЛЯВАЩО СЕКСИ СНИМКИ НА АНДРЕА

До момента тя не е била на нито един мач на Кобрата извън България. Край ринга бе забелязана само на двубоите му в "Арена Армеец". Но пропусна предишния му сблъсък за световната титла с Владимир Кличко през 2014-а. Неведнъж Андреа е споделяла, че изживява много тежко мачовете на Кубрат и затова предпочита да ги гледа сама у дома.

Двамата официално обявиха раздялата си през зимата, но преди няколко седмици двамата участваха в обща рекламна фотосесия, която постави началото на слуховете, че са отново заедно.  Малко след това и изпълнителката говори за отношенията си с боксьора и кой е бил моментът, който е сложил край на връзката им - ето какво сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички