Бащата на Гигс: Не произнасям името му, той е срам за семейството


Бащата на Гигс: Не произнасям името му, той е срам за семейството
Снимка: Guliver/GettyImages

8363 0

Бащата на легендата Райън Гигс - Дани Уилсън, разкри как се отнася към сина си, след като той разруши семейството на брат си Родри. Както е известно, селекционерът на Уелс имаше връзка с жената на брат си - Наташа, в продължение на 7 години. През 2011 г. Родри научи за това и се раздели със съпругата си.

"Дори не мога да се насиля да кажа името му. Използвам израза "бившият футболист". Като по-голям брат той трябваше да пази гърба на Родри, а не да му забие нож. Той измами брат си по най-лошия начин и не намери смелост да се извини за това", разкри бащата на Гигс.

"Аз трябваше да бъда най-гордият баща в света, щастлив за това, което е постигнал, но аз се срамувам от него. Той постави себе си на първо място. Всичко, за което му пука, е телевизионната му кариера и откриването на луксозни хотели в Манчестър. Сега, когато го виждам по телевизията, сменям канала, цялото семейство прави така", допълва Дани Уилсън.

"Тази работа не е за него. Треньорът на Уелс трябва да е човек, който е уважаван в обществото. Той е мой син и сълзите ми напират, когато казвам, че моето семейство не го уважава и не се интересува от него", завърши омерзеният баща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички