След ареста: Райън Гигс няма да води Уелс в следващите три мача


След ареста: Райън Гигс няма да води Уелс в следващите три мача
Снимка: Getty Images/Gulliver

1535 0

Селекционерът на Уелс Райън Гигс няма води националния отбор в следващите три мача, след като по-рано бе арестуван заради нападение над приятелката си. По-рано представител на наставника заяви, че бившият играч на Манчестър Юнайтед е отхвърлил обвиненията по негов адрес и е споделил, че ще сътрудничи на полицията в тяхното разследване.

Според медиите на Острова, приятелката му Кейт Гревил лично се е обадила на полицията, която е арестувала 46-годишния уелсец. Заради ареста му представителният тим на „червените дяволи“ отложи пресконференцията, на която трябваше да бъде обявен съставът за мачовете със САЩ, Ирландия и Финландия.

Припомняме, че това не е първият скандал, свързан с личния живот на Гигс. През 2018 г. стана известно, че той е изневерявал на жена си със съпругата на своя роден брат и с други жени. Гигс проведе в Манчестър Юнайтед цялата си кариера - от 1990 до 2014 г. С "червените дяволи" халфът стана 13 пъти шампион на Англия.

Наскоро Райън Гигс направи кошмарна прогноза за това кога очаква Манчестър Юнайтед отново да спечели Висшата лига (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички